Privat pasning er en pasningsform for dig, der selv ønsker at have indflydelse på hvem, der skal passe dit barn, og er dermed et alternativ til de offentlige dagtilbud. 

Barnet passes i et privat hjem under dagpleje-lignende forhold med flere årlige tilsyn fra kommunen, og der ydes tilskud til lønnen af kommunen og søskende-tilskud efter gældende regler. Vi hjælper selvfølgelig med at udfylde papirerne til kommunen.
 
 

 
 
 

Vil du gerne selv bestemme, hvem der skal passe dit barn

En privat børnepasser er godkendt af kommunen, men står selv for sin forretning. Man står derfor selv for indkøb af legetøj, hjælpemidler og for at få nye børn ind. Det betyder også, at vi ikke modtager gæstebørn, men er den samme lille trygge gruppe hver dag. 

Er du interesseret i privat pasning til dit barn, skal du selv henvende dig til den børnepasser, du ønsker skal passe dit barn. 
 
Et godt sted at starte er her på siden.
Her kan du via links læse om de forskellige pasningsordninger, om de er storordninger med mere end 5 børn og hvad de forskellige ordninger eventuelt lægger vægt på, såsom naturoplevelser, økologi, musik mm.
 
 
 
Alle pasningsordninger på denne side er medlem af Foreningen for Selvstændige Børnepassere i Aarhus Kommune og Østjylland.
 
Vi holder hinanden fast i vigtigheden af hele tiden at få ny viden og blive endnu bedre til vores arbejde.  
 
Vi deltager i kurser og foredrag og arrangerer som forening temamøder for medlemmerne. Dette foregår om aftenen, så når private passere dygtiggør sig, er det i deres fritid, en fritid og undervisning som de selv betaler for.
 
Vi afholder fagligt relevante arrangementer for vores medlemmer. 
 
 
Anne Troelsen  | Tlf.: 20128824